Festivitat de l’antiga festa de Sta. Maria del Lledó

 

El 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Assumpció de la Verge Maria al Cel (antiga festa de Sta. Maria del Lledó) es celebrarà a les 19:00 hores la dita festa amb missa solemne, processó, Salve, focs d’artifici i sopar de germanor a l’explanada de l’ermita, a més de concurs de farolets i rifa popular. Amb la participació entre altres de Na Violant i les seues Dones de companya, Autoritats i representants de la Confraria del Lledó.

 

Animeu els vostres xiquets a participar en el prestigiós concurs de farolets d’aquesta festa, ajudant-los a elaborar-ne un ben bonic buidant un meló, treballant la corfa amb dibuixos i posant-li dins un ciret per il.luminar-lo i traure’l a la processó.

 

Per participar al sopar de germanor posterior a la processó -que és de lliure assistència i de pa i porta- comuniqueu-ho a l’ermità de St. Francesc o a qualsevol de les persones asidues a la missa dels dissabtes i vos indicaran el que heu de fer per tal de fer una previsió raonable de taules i cadires.

 

Veniu a participar en esta entranyable i familiar festa de la Mare de Déu!