I Campus de Percussió Infantil Desperta, Ferro!

Dissabte passat 10 d’agost es va celebrar amb gran èxit la primera edició del Campus Infantil de Percussió Desperta, Ferro! Organitzat pels tambors i bombos de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta. Este primer campus, que pretenia la difusió, entre els més menuts, de l’afició per la percussió en general, es va celebrar en el paratge de l’ermita de St. Francesc de la Font, tenint una molt bona acollida. Els xiquets van disfrutar coneixent i tocant un muntó d’instruments diferents de percussió. Des del seu propi cos fins unes llandes d’olives plenes de pedres, passant per altres instruments procedents de distints llocs del món. Es van impartir classes i tallers i es va clausurar a la vesprada el campus de forma brillant amb l’assistència de quasi mig centenar de persones a l’espectacle preparat per l’ocasió amb la participació dels xiquets, el grup Percufoc i els Tambors i Bombos Desperta, Ferro! dels Cavallers.