Presentació a mitjans de Na Violant 2020

El pròxim 8 de setembre, a l’Hotel Intur de Castelló de la Plana tindrà lloc la presentació a mitjans de la Srta. Maria Torres i Claramonte com a Na Violant d’Hongria 2020.

La nova representant està molt vinculada al món de les festes, la cultura i la tradició de Castelló. Maria ha ostentat, entre altres, els següents càrrecs: 2008: Madrina Infantil de la Gaiata 2 Fadrell; 2009: Dama de la ciutat infantil; 2017: Padrina de la Gaiata 2 Fadrell; 2018: Dama de la Ciutat Així mateix, la seua família està molt lligada a les festes i tradicions de la ciutat, formant part de gaiates, confraries i festes de carrer.

També tindrà lloc la presentació de les Dones de Companya que composaran la cort de Na Violant 2020: Srta. Noelia López – «Na Dolça», Srta. Sofía de Zayas – «N’Ermengarda», Srta. Alicia López – «Na Eva», Srta. Andrea Molés – «Na Margarida», Srta. Carmen Valmaña – «Na Provençala» i Srta. Berta Cayuela – «Na Rama».