Inauguració de la Carpa de Magdalena 2022

Durant la vesprada del divendres 18 de març com a tret d’eixida de les festes de la Magdalena 2022, ha tingut lloc la inauguració de la Carpa de la «Germandat dels Cavallers de la Conquesta» per part de «Na Violant D’Hongria i Dones de Companya» i la Regidora de Turisme de Castelló Na Pilar Escuder.

En el transcurs del sopar que va tindre lloc després de la inauguració oficial de la Carpa, el «Prohom de la Germandat» va fer lliurament de sengles bruses magdaleneres a En José Pascual Martí, president de l’Excma. Diputació de Castelló i a En Javier Arrando, Gerent del Concessionari Lexus per a Castelló. El toc simpàtic de la vetlada el van dur a terme «Na Violant I Dones de Companya» en imposar-li la banda com «Na Jordana» a la Regidora Na Pilar Escuder.