Semana del Cavaller

Semana del Cavaller

Día 1 d´’Octubre Homenaje a Tomba Tossals a las 11 de la mañana en la ermita de sant francesc
Día 2 dOctubre Viaje a los monasterios de Vallbona i Poblet
dia 3 d’Octubre a les 20:00 hores visita guiada als peus del monumental oli sobre llenç “Entrada Triomfal a València del Rei En Jaume el Conqueridor (1238)”, de Richart Montesinos (1884), que ens oferirà l’il.lustre castellonenc Antonio José Gascó Sidro, Cronista Oficial de la ciutat de Castelló, al Museu de Belles Arts de Castelló (Avgda. Germans Bou nº28)

XXII CICLE DE CONFERÈNCIES SETMANA DEL CAVALLER

DIES 5, 6 i 7 d’Octubre de 2011
*SALONS FUNDACIÓ CAIXA CASTELLÓ- BANCAIXA (EDIFICI “HUCHA”) C/ d’ENMIG Nº 82
*19:45 H
Presentación el miercoles 5 por el Cavaller Carlos Fabra Carreras

– DIMECRES 5 d’Octubre: Xerrada i audiovisual: «DE FADRELL A COMPOSTELA. EL CAMÍ DE SANT JAUME A LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ» per Javier Vicente Queralt (Cavaller de la Conquesta, IX Guillem de Mont-Rodó, fundador i President d’ “Utreia Castelló”)
– DIJOUS 6 d’Octubre: «ELS CORSARIS DEL PAPA LUNA» per Vicent Gil Vicent (Historiador, Arxiver Municipal de Vila-real)
– DIVENDRES 7 d’Octubre: «VOLCH NOSTRE SENYOR… ANÀLISI DEL COMPONENT ÈPIC EN LA CONCEPCIÓ DE JAUME I» per Pablo Castellet Marqués (Cavaller de la Conquesta, Llicenciat en Història per la Universitat de València, Màster en Història Moderna per la Universitat d’Alacant i mestre)
– Día 8 d’Octubre:Vetlla d’armes a las 20 horas en la Ermita de Sant Francesc acogida de los cavallers, a las 22,30h. Acto de Jura en la Ermita de la Magdalena