La Galania Infantil

Ens fiquem en contacte amb vosaltres, per a fer-hos partíceps del proper acte on la part més jove de la Germandat prendrà part: la Galania Infantil.

En aquest acte tots els joves cavallers d’entre 4 i 14 anys que vullguen, hi poden participar.

El proprer Diumenge dia 5 de març, ens concentrarem a les 16:30h a l’explanada exterior del Palau de la Festa. Es molt important la puntualitat per tal d’accedir al recinte abans de les 17, que és l’hora de començament de l’acte. Els assistents ho faran –clar està- vestits d’època.

Els preguem confirmen la seua assistència a la adressa de correu ( cavallersdelaconquesta@gmail.com ) fins el proper divendres dia 2 de març. Només en cas de dubte, també es podran dirigir al número de mòbil: 628485355 (Sergio Ulldemolins).

La resta d’actes on els vostres fills poden participar durant la setmana de les nostres festes Fundacionals, els serán comunicats durant aquesta semana.

 

Moltes gràcies.