Nomenament de Na Violant d’Hongria 2014

La Germandat dels Cavallers de la Conquesta en reunió extraordinària del seu Capítol Permanent hui, dia 29 ha designat per unanimitat la senyoreta Melina Queral Llach com a Na Violant d’Hongria 2014. La nova Reina Na Violant (la LIX de la història de la Germandat) va nàixer a Castelló el 4 de gener de 1994. Entre les seues aficions destaquen la lectura i la música, però el que vertaderament l’apassiona és la festa i la tradició. El proper curs estudiarà segon de la  carrera de Traducció i Interpretació a la Universitat Jaume I de Castelló.

Hui mateix, el Prohom  Marco A. Esteve, ha visitat la llar familiar per comunicar a Melina i als seus pares, Fina i José Vicente, la feliç notícia. El nomenament ha sigut rebut per la família Queral-Llach, amb gran il.lusió.