Sopar de gala

Dissabte passat 19 d’octubre, com a colofó a la XLII edició de la «Setmana del Cavaller» -les tradicionals festes d’octubre de la Germandat- es va celebrar en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, el sopar de gala de comiat i benvinguda de Na Violant i les seues Dones de Companya dels anys festers 2013 i 2014. El sopar, al que van assistir quasi un centenar de persones, així com les més altes autoritats municipals i provincials, va ser precedida d’un reconeixement dels Cavallers a Castelló Cultural, entitat gestora del Teatre Principal, la imposició a la representació femenina de la insígnia de la Milícia Templaria i l’homenatge a dos socis cavallers que han complit 50 anys de pertanyença a l’entitat, els senyors Armando Alegre Gómez i Joaquín Vidal Castillo. Després del sopar, ofrenes florals i poètiques a les reines i les seues corts, parlament del Prohom, emocionades paraules de despedida de Marta Font Ramos i benvinguda a Melina Queral Llach. Amb l’aclamació als Sants Patrons, resposta per un sonor «Fadrell! » es va donar pas al ball que va finalitzar a altes hores de la matinada.