XXX Acampada al Castell Vell

Els passats dies 28 i 29 de juny, la Germandat dels Cavallers de la Conquesta ha celebrat la seua tradicional Acampada al Castell Vell (i ja van 30) amb la participació d’un total de 18 xiquets i xiquetes que, acompanyats per Na Violant Melina Queral i les seues Dones de Companya, han gaudit d’unes hores inoblidables en un entorn privilegiat -per històric i natural- reblides d’unes riques activitats didàctiques i lúdiques pensades i dirigides pel cavaller Àlex Bernad. Diumenge, junt a les famílies dels xiquets, es va donar cloenda a la activitat amb una missa d’acció de gràcies compartida amb esperit de germanor, com tot en aquestes intenses hores al tossal de l’ermita de la Magdalena.

Des de la Germandat volem donar públic agraïment a l’Ajuntament de Castelló, a Aigua de Benassal, al cavaller Alejandro Bernad Salvador, a Disseny Designes, al cavaller Manuel Lleó Jaime, al Col.legi La Magdalena, a mossèn Yago Gallo, als xiquets i xiquetes i a les seues famílies.

A tots ells, agrair el seu bon tracte, generositat i/o col.laboració, que d’una o altra manera han fet possible la celebració i l’exit de l’Acampada del XXX aniversari.
Fadrell!