Nomenament del XIX Guillem de Mont-rodon

La Milícia Templaria de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta va celebrar divendres passat, dia 18 de juliol, el seu tradicional sopar estival en què es va presentar a tots i cada un dels membres de la mateixa, i a les seues families, al què serà el XIX Guillem de Mont- rodón, José Vicente Ramón Segarra, Director de la Banda Municipal de Castelló. Acompanyat per la seua esposa, Marga, i en presència del Prohom de la Germandat, Marco A. Esteve, i la seua esposa, Marisa García, el que serà Guillem de Mont-rodón durant l’any 2015 va rebre la insígnia d’or i plata de la Milícia Templaria de mans del seu Mestre, Eugenio Díaz. Després d’este acte van prendre la paraula el Mestre, per a glossar la figura del XIX Guillem de Mont-rodón, José Vicente Ramón Segarra per a agrair el seu nomenament i el Prohom de la Germandat per a felicitar a l’homenatjat i ressaltar l’encert de la Milícia Templaria en la seua elecció.