Exposició 3000 portes

3.000 Portes és una exposició fotogràfica que inclou portes antigues de 47 ciutats de 14 països d’Europa. Després de més de 10 anys de recopilació Ádám Lukács, el fotógraf, per primera vegada a Barcelona en 2013, va exposar la colecció amb gran èxit.
El motiu dels més de 10 anys de fotografia de les portes és per a capturar i documentar el seu estat actual, independentment de la qualitat.
“Una gran quantitat de portes antigues restaurades inadequadament o en ruïnes em va fer traure fotos de les portes. Ara, si vaig a qualsevol ciutat, trac fotos de totes les portes d’una ciutat, intente traure fotos d’un mínim d’una fulla, 36 portes. Vaig estar a molts llocs durant els meus viatges, estic molt content amb les portes, el seu manteniment, com Florència o València. A Istanbul, les portes antigues es fan generalment de metall.
En aquesta exposició es mostren portes de  Barcelona, Córdoba, Granada, Sevilla, Sitges, Tarragona, Girona, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Blanes, Peñíscola, Ibiza, Valencia, Castellón de la Plana, Madrid, (ESP); Berlin (D); Porto (P); Paris (FR); Rome, Florence, Venice, Milan, Pisa, Bergamo (I); Kolozsvár, Marosvásárhely, Segesvár, Temesvár, Bucuresti (RO), Sopron, Orosháza, Szeged, Békéscsaba, Budapest (HUN); Vienna (AUT); Dubrovnic (CR); Szabadka (SR); Istanbul (TUR); Valetta, Victoria, Mdina, Rabat, Marsaxlokki, SantJulianʼs (M); Brussels (B), Basel, Zürich (CH).del 17 d’octubre al 9 de novembre en la sala del Museu Etnològic del Carrer Cavallers de Castelló.