Viatge als Monestirs i Vetla d’Armes

Enguany combinem en un mateix viatge la visita als monestirs de Vallbona dels Monges i Poblet amb la Vetla d’Armes en un lloc molt especial, el monestir de Santes Creus, un viatge únic que ens permetrà per unes hores recrear un pedacet de la nostra història en el lloc on es produïa. Al matí visitarem els monestirs on jauen les despulles mortals del nostre rei Jaume I i de la seua esposa Violant, als peus dels quals, després de retre el nostre homenatge i resar en la seua memòria, deixarem un senzill ram de llorer com a mostra de la nostra gratitud. Després de les visites, ja en la població d’Aiguamúrcia, on s’ubica el monestir de Santes Creus, compartirem taula per més tard,a la vesprada, abillats amb els nostres indumentàries d’època, donar començament a aquesta edició especial de la  Vetla d’Armes dels nous cavallers. El ressò dels tambors i bombos “Desperta, Ferro!” obrirà pas a la comitiva que acompanyarà als cavallers que juren i que discorrerà pels principals carrers de la població fins a arribar al monestir travessant la porta del Rei. A l’interior del monestir, es celebrarà el cerimonial de la Vetla d’Armes.

Reserva la teua plaça ací