Homenatge a Francesc Vicent Doménech » Quiquet de Castàlia «

homenatge a Quiquet de Castalia 1
.
Proper diumenge dia 10 de maig a les 19 hores, en el Teatre Principal, tindrà lloc la celebració d’un acte d’homenatge a Francesc Vicent Doménech,»Quiquet de Castàlia». A la seua memòria, la seua obra i el seu llegat.
L’acte vol ser un senzill homenatge espontani i col.lectiu que transcorrerà per la música polifònica del cant coral, la música de rondalla i les danses tradicionals, la poesia i altres disciplines musicals. Tot recorrent, resumidament, temes relacionats amb algunes de les motivacions «quiquetianes».
Fins el moment, es compta amb la col.laboració de les corals Juan Ramon Herrero, Vicent Ripollès i el cor Pentecosta. El Grup de Danses el Forcat, l’Escola de Dansa Castelló, les rondalles Els Llauradors, Els de la Fileta i Primer de Maig; la banda de la Unió Musical Castellonenca, el Mestre Alejandro Garcia, el poeta Vicent-Jaume Almela, i altres personalitats de la cultura per confirmar.
Quiquet va ser un d’eixos castellonencs irrepetibles. Un personatge cabdal en la vida cultural del Castelló del segle XX i principis del XXI.