Obert el termini per ser Dona de companya 2016

 

_MG_7511

 

La Germandat dels Cavallers de la  Conquesta, obre el termini per presentar les candidatures per ser Dona de Companya l´any 2016.

Qualsevulla xica que tinga il-lusió per formar part de la cort de Na Violant, pot inscriure’s  omplint la  » fitxa per ser dona de companya » , que es troba dins de la pestanya » formar part de la germandat » a la part superior esquerra de la pàgina principal del  Web.

Les persones interessades podran incriure´s fins el 14 d ´agost de 2015. Tancat el plaç el Capítol Permanent es reunirà per votar i decidir quines d’entre les aspirants formaran part de  la cort de la Regina Violant.

La decisió del Capítol Permanent del noms de qui serà, Na Dolça, N´ Ermengarda, Na Eva, Na Margarida, Na Provençala i Na Rama es comunicarà a les escollides el 17 d´agost i seràn presentades públicament el 8 de setembre junt a Na Violant, el lloc es comunicarà amb prou antelació.