Nit de sopar i rondalla

Ronda de maig 2015
Ronda de maig 2015

 

Aquest  passat dissabte 23 de maig, la Germandat dels Cavallers de la Conquesta organitzà un sopar al Club Nàutic amb l´assistència de Na Violant d´Hongría 2015, Dones de Companya, els seus pares i mares, el Capitol Permanent amb les seues parelles i membres de l´Esquadra d´Honor.

La vetlada fou acompanyada d´una metereologia immillorable, d´un bon sopar i com a colofó final l´actuació de » Rosa de maig »  els quals  oferiren una ronda a Andrea,  Paula, Lourdes, Mayra, Natalia, Marta i Yaiza.

Rosa de maig compta en el seu haver amb nombrosos primers premis a la Festa de la Rosa de Castelló i al concurs de la Flor de la Tarongina de Vila-Real. El grup en compleix, aquesta any, 25 tocant i rondant les nits dels dissabte de maig. Han gravat en estudi tres discos i han realitzat nombroses actuacions a tot arreu del País Valencià.   Els seus actuals membres són: Paco Bada, Manolo Amat, Chema Prades, Vicente Sorlí, Emilio Escorihuela, José Orlando,  i Alberto Gonzalez.