SOPAR ESTIUENC DE LA MILÍCIA TEMPLÀRIA

1

2

 

La Milícia Templària de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta va celebrar dissabte passat el seu tradicional sopar estiuenc amb l’assitència de distintes personalitats entre les quals era Estefanía Bartoll, Na Violant d’Hongria 2011, i en el que van ser presentat a tots els asistents qui encarnarà el XXé Guillem e Mont-Rodon, el periodista i president de L’Associació d’Amics de la UJI-SAUJI José María Arquimbau.

El Mestre de la Milícia, Matías Ibáñez, li va imposar la insígnia d’or i argent en presència del Prohom de la Germandat Luís Oria.

José María Arquimbau va agrair les atencions rebudes des de la Milícia Templària i mostrà la seua il·lució per participar en tots els actes on corresponga la intervenció del personatge que encarnarà, mestre tutor i educador de Jaume I a la seua infantesa.

4

També va ser homenatjat Roberto Pérez de Heredia, que va estar durant molts anys ( 1986 -2015 ) Cronista de la Germandat,  a qui molts, i entre ells l´actual cronista considerem  com a «cronista Emèrit » per la seua constant col·laboració amb la Milícia i per ser-ne el creador de la lletra de l’Himne.

El Mestre li imposà la insígnia i l’honenatjat hi mostra el seu agraïment.

La vetllada va continuar amb amb un animat ball que s’allargà fins ben entrada la nit.