HOMENATGE A TOMBATOSSALS ANY 2015

Homenatge a Tombatossals  201500003

 

El passat dia 3 d´octubre vam celebrar el XXXVé Acte d´Homenatge a Tombatossals. Amb amenaça de pluja, la comitiva va eixir des de Sant Francesc de la Font, pel Camí de les Villes. Ens van acompanyar, un bon grapat de cavallers, familiars, amics i representants de l’Aljama, associació agermanada amb la  nostra. Enguany hem tingut l´honor que Juan Prades, “El Xato”, fera d´introductor de l´acte amb l’emotiva lectura d´un fragment de Tombatossals, per part de Javier Peris, com també el poema de Josep Antoni Pradells i el llançament , com tots els anys, del ram de llorer que Fina Irún, amb bona ma, va fer que agafes la direcció de la mar per la sèquia de l´Obra.

Moltes gràcies a tots per la vostra presència i fins el proper any.
Fadrell!!