ACTE D´AGERMANAMENT AMB GREGAL I COLLA XALOC- TRABUCAIRES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui 21 de desembre de 2014 a les 19 hores  ha tingut lloc al pati interior de l’edifici Les Aules i convocats per la “Asociación Cultural Gregal”, l’acte d’agermanament d’aquesta associació, la Colla Xaloc-Trabucaires i la nostra Germandat amb l’assitència a l’acte de Na Violant, la seua Cort d’Honor i membres del Capítol permanen.

Reunits al pati de les antigues Aules de la Llatinitat. en primer lloc a pres la paraula el representant de l’associació convocant seguida de la intervenció del nostre prohom i ha tancat l’acte el representant de Xaloc-Trabucaires. Acabats els breus parlaments s’ha imposat a cada representat les insígnies de les altres dues associacions.

L’acte d’agermanament ha acabat amb la degustació d’un petit refrigeri

2 3 4 5 6 7 9 10