PROCLAMACIÓ DE LA LXI NA VIOLANT D´HONGRIA I LA SEUA CORT

Com ja sabreu el pròxim 22 de gener tindrà lloc l´acte de Proclamació de la LXI Na Violant d´Hongria i de les seues Dones de Companyia per l´any 2016 al Teatre Principal de Castelló. La comitiva arribarà al Teatre a les 22:00 hores i l´inici de l´acte serà a les 22,30 hores.

 

Les entrades es podran arreplegar a la cafeteria de l’hotel Jaime I dilluns 18 i el dimars 19 de gener de 19,00 a 21,00 hores. Volem recordar-vos, que les entrades es repartiran als socis major de 14 anys que estiguen al dia del pagament de les seues quotes.

 

Una vegada finalitzat l´acte de Proclamació ens desplaçarem fins l´hotel Jaime I on tindrà lloc el tradicional ball de gala. El canvi d’emplaçament del ball ha estat motivat pels problemes d´espai  als salons del Cassino Antic, ja que  no tots podiem estar junts al mateix saló, doncs bé, amb aquest problema salvat,  possem a disposició del socis fins a 50 places que podrem ocupar al saló Nodo, on s’obrirà el ball i on podreu gaudir amb els altres socis de taula i cadira, la repartiment d’aquetes places es farà per ordre de recollida d’entrades, no per reserva. Si voleu beguda i menjar ho heu d’encarregar en el mateix moment d’arreplegar les entrades.

 

Els socis que vulguen dispossar d’una taula amb safates de menjar o entrades i tickets de consumició per a la discoteca ho podran reservar en el mateix moment d’arreplegar les entrades els dies 18 o 19, al mateix temps esdonaran les instruccions per pagar la reserva. Per soci, no es proporcionaran més de dues cadires, ni més de dues entrades per a la discoteca. Les preguntes que tingueu així com la petició/reserva d’aquestes places podeu fer-la des d’aquest  moment enviant un correu electrònic a la Germandat.