Obert el termini per ser Dona de companya 2017

La Germandat dels Cavallers de la Conquesta, obre el termini perpresentar les candidatures per ser Dona de Companya l´any 2017.
Qualsevulla xica que tinga il-lusió per formar part de la cort de Na Violant, pot inscriure’s omplint la ” fitxa per ser dona de companya ” , que es troba dins de la pestanya ” formar part de la germandat ” a la part superior esquerra de la pàgina principal del Web.
Les persones interessades podran incriure´s fins el 14 d ´agost de 2016. Tancat el plaç el Capítol Permanent es reunirà per votar i decidir quines d’entre les aspirants formaran part de la cort de la Regina Violant.
La decisió del Capítol Permanent del noms de qui serà, Na Dolça, N´ Ermengarda, Na Eva, Na Margarida, Na Provençala i Na Rama es comunicarà a les escollides el 17 d´agost i seràn presentades públicament el 8 de setembre junt a Na Violant, el lloc es comunicarà amb prou antelació.