La senyoreta Marina Redó Fortanet elegida com a Na Violant d´Hongria 2017

MARINA REDÓ

Nascuda a Castelló el 12 de setembre de 1994, va cursar estudis al col·legi Carmelites de Castelló i actualment estudia quart curs en el grau de Dret, a la Universitat Jaume I.

 

De família de profundes arrels castellonenques, sa mare, va ser madrina de la gaiata 7, Cor de la Ciutat, en 1981, , i son pare pertany a la Colla del Rei Barbut uns dels Ens Vinculat a les festes fundacionals  de Castelló on és l’encarregat de la representació en el Pregó de la mitologia castellonenca.

 

Marina de molt jove ja va ser dama d’honor infantil de la Gaiata 18, Crémor, a l’any 2005, i va ser madrina infantil de la mateixa l’any 2006. Posteriorment a ostentar la màxima representació infantil de la Gaiata Crémor, va continuar vinculada a la Festa, a través de la Colla del Rei Barbut. L’any passat , cicle festiu 2015-2016, ha estat Madrina de la Gaiata 1, Brancal de la Ciutat, on té la sort de coincidir amb un bon grapat de jóvens, que formen la seua cort i que ja havien passat pel si de la Germandat, de manera que li transmeten les seues vivències.

 

És aficionada a viatjar i descobrir altres cultures i tradicions però, la seua verdadera passió és la moda, i bona prova és el blog que te  a esta art.

 

Des d’avui Marina Redó Fortanet  representarà a la segona esposa de Jaume I i primera reina dels valencians i serà la LXII Na Violant d´Hongria de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta. Durant els pròxims dies, el capítol Permanent de la Germandat, es desplaçarà fins a la seua residència estiuenca per a comunicar-li personalment el seu nomenament com a Dama dels Cavallers per a l’any 2017.