NOMENAMENT DEL XXI GUILLEM DE MONT-RODON 2017

1

 

La Milícia Templarià de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta va celebrar el seu tradicional sopar estiuenc als salons del Reial Club Nàutic de Castelló, on  Vicente Sales Mateu  Vice-president i Diputat de Cultura de la Diputació Provincial de Castelló que representarà al XXIé Guillem de Mont-Rodón, en la Magdalena del 2017 va ser presentat a la Milícia.

El Maestre de la Milícia Templària, Matías Ibàñez, li va imposar la insígnia d´or i argent a Vicente Sales amb la presència de la seua dona Sofia  i el Prohom de la Germandat Luís Oria acompanyat també de la seua dona Eva.

El XXIé Guillem de Mont-Rodón va mostrar el seu agraïment per la seua designació i la il.lusio per representar en festes del 2017 aquest insigne Maestre Templàri, tutor del nostre Rei Jaume I en la seua infantesa.

Va tancar els torns de paraula el Prohom de la Germandat  qui va felicitar a la Milícia Templària per el seu encert en l´eleció i per el seu continuat treball al si de la Germandat.

 

4

3

5