PROCLAMACIÓ DE NA VIOLANT D´HONGRIA 2017

El proper dia 17 de febrer a les 22 hores, tindrà lloc en el Teatre Principal de Castelló uns dels actes més emotius que la Germandat dels Cavallers de la Conquesta prepare cada any, la senyoreta Marina Redó i Fortanet  serà nomenada Na Violant d´Hongria 2017 junt a la seua cort d´honor, la cual està formada per sis senyoretes  que al igual que la nostra Na Violant ens mostraran per primera volta els seus vestits d´época.

30

Elles son, Ana Goterris i Estrada qui representarà a Na Dolça, Ana Sanz i Sànchez  qui representarà a  N´Eremgarda,  Maria  Soriano i Ruiz  qui representarà a Na Eva,  Estefania Gonell i De Celis  qui representarà a Na Margarida,  Andrea Sànchez i Verchili  qui representarà a Na Provençala, i  Ana Ortuño i Salvador  qui representarà a Na Rama.

Els socis podràn retirar les seues entrades els dies 13 i 14 de febrer de 19 a 20:30 hores en la cafetería de l´Hotel Jaime I, fins l´esgotament de les mateixes.  També este  any, es poden reservar taules per tal de gaudir del ball i la festa al mateix Hotel.

Com a novetat per enguany i previ a l´acte de Proclamació, desde el Capitol Permanent hem organitzat un Sopar de Germanor  en un dels salons del Hotel Jaime I,  tindrà  inici a les 20 hores, serà d´acces lliure per als socis i familiars que s´apunten, el preu per persona es de 18 €, per tal de fer una llista dels asistents els interesats deuran d´enviar un correu electrònic a  cavallersdelaconquesta@gmail.com  abans del 10 de febrer, indicant el seu nom i quantitat d´assistents, el pagament es farà efectiu els dies 13 i 14 al meteix temps de recollir les entrades per al Teatre Principal.

Esperem comptar amb tots els Socis Cavallers, i que com cada any sigue una vetllada inoblidable per a tots nosaltres i sobre tot per a la nostra Na Violant i les seues Dones de Companya.