¿QUI REPRESENTARÀ LA FIGURA DE JAUME I AL 2017 ?

Volem informar que d´acord a l’article 19 dels Estatuts de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta i per decisió del Prohom, amb la corresponent comunicació i aprovació per la resta de membres del Capítol Permanent, es delega la representació del Rei En Jaume-I per a les Festes de la Magdalena de 2017, al cavaller:

En Vicente Guillamon I Terrado, Cavaller Lope de Queixal

Per Castellonero i Grauero, per ser portador dels valors cavallerescos del segle XIII (justícia, honor i lleialtat), i en reconeiximent per la seva tasca com a regidor de la ciutat de Castelló, aplicant els valors anteriors, en el compliment de les seves funcions com a representant públic i especialment per la relació i el tracte de germanor que manté amb el Cavaller i regidor de Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana de l´Ajuntament de Castelló En Rafael Simó I Sancho, tot i que representen diferents idees polítiques.

Vicente Guillamon, nascut a Castelló el 1.983, és Cavaller des de el 30 / 11 / 1987, membre de l´Esquadra Jove fins el 12 anys, moment que entra a formar part de l´Esquadra d´Honor, fins els 17 anys. Als 18 anys entra a formar part del Capítol dirigit pel aleshores Prohom En Carlos del Rio i Diaz.

La imposició i transferència del casc del Drac alat , es farà pel seu predecessor en aquest paper que el darrer any 2016, va caure en el cavaller i antic mestre de la milícia Templaria, Eugenio Díaz Carsi, cavaller de la milicia templaria Diaz Ferran, en una data encara per determinar, però sempre amb antelació a les Festes de la Magdalena.
FADRELL!!!!VICENTE