Acte Proclamació Na Violant d´Hongria 2019

El proper dia 23 de febrer a les 18,30  hores, tindrà lloc en el Teatre Principal de Castelló uns dels actes més emotius que la Germandat dels Cavallers de la Conquesta prepare cada any, la senyoreta Andrea Sanchez i Verchilit  serà nomenada Na Violant d´Hongria 2019 junt a la seua cort d´honor, la cual està formada per cinc senyoretes  que al igual que la nostra Na Violant ens mostraran per primera volta els seus vestits d´época.

30

Elles son, Carla Sanchez i Aranda qui representarà a Na Dolça,   Mireya Sotos i Atienza  qui representarà a Na Eva,  Marta Andreu i Sotos qui representarà a Na Margarida,  Ainhoa Martín i Ripoll qui representarà a Na Provençala, i  Berta Vinuesa i Colera  qui representarà a Na Rama.

Com ja es costum el Capitol Permanent ha organitzat un Sopar de Germanor , als salons del Hotel Jaime I,  tindrà  inici a les 21,30  hores, serà d´acces lliure per als socis i familiars que s´apunten, el preu per persona es de 45 €, per tal de fer una llista dels asistents els interesats deuran d´enviar un correu electrònic a  cavallersdelaconquesta@gmail.com  abans del 20 de febrer, indicant el seu nom i quantitat d´assistents, el pagament es farà efectiual mateix Hotel.

Esperem comptar amb tots els Socis Cavallers, i que com cada any sigue una nit inoblidable per a tots nosaltres i sobre tot per a la nostra Na Violant i les seues Dones de Companya.