¿QUI REPRESENTARÀ LA FIGURA DE JAUME I AL 2019 ?

Hem de informar que d’acord a l’article 19 dels Estatuts de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta i per decisió del Prohom, amb la corresponent comunicació i aprovació per la resta de membres del Capítol Permanent, es delega la representació del Rei En Jaume-I per a les Festes de la Magdalena de 2019, al Mestre de la Germandat:

 En Hector Prades i Andreu, Cavaller Ramón Perellós

Per Castellonero, per ser portador dels valors cavallerescos del segle XIII (justícia, honor i lleialtat), i com a reconeixement per la seva tasca com a soci cavaller i com a persona força implicada en les Festes i la Cultura de la ciutat de Castelló de la Plana.

 

Soci de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta des de l’any 1976, amb la participació com a patge portador de la rosa cavalleresca durant 3 Proclamacions  de Na Violant, i portador de la espasa que ofrena la Germandat dels Cavallers de la Conquesta a la reina infantil en la seva imposició de bandes a la Pèrgola durant varies edicions. President Infantil de la Gaiata 4, als anys 1984 i 1985, Pregoner Infantil a l´any 1982 .Integrant del Grup de Danses “El Forcat”, amb participació en El Pregó i en diversos actes durant la setmana de Magdalena i festivals internacionals de danses. Membre del Grup de Teatre Fadrell. Membre de l´organització del Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó a l’any 1997. Integrant de la Colla Skau de Vell fins l’any 2015. Participació  junt a dolçainers del Grau en diversos actes de les festes de Sant Pere i de tota la província de Castelló.

Vocal de la junta de la Real Confraria de la Mare de Deu de Lledó des de l´any 1998 fins l´any 2001,  sent el responsable de la Serenata a la Mare de Deu de Lledó durant eixos anys. Vocal del Capítol Permanent de la Germandat durant els anys 2013 i 2014. Des de l’any 2015, es  Mestre de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta

HECTOR PRADESLa imposició i transferència del casc del Drac Alat , es farà pel seu predecessor en aquest paper, que a l´any 2018 va esser el cavaller En Rafael Simó i Sancho, el proper dissabte 2 de març , al Saló de Plens de l´Ajuntament de Castelló de la Plana ,a les 11,30 hores, a la qual esteu tots convidats.