Últim dia de la Magdalena 2022

Els xiquets i xiquetes de Castelló han omplit els carrers de Castelló l’últim dia de les festes de la Magdalena. El Pregó infantil ha pogut celebrar-se després que s’ajornara el dilluns a causa de la pluja. Però hui hi havia ganes d’eixir a gaudir, majors i xiquets, per a prendre’s la revenja després d’unes festes passades per aigua.

Després Na Violant i Dones de Companya, al costat de la Reina de les Festes de Castelló, han sigut les encarregades de donar l’eixida a la Volta a peu a Castelló XXI trofeu Luis Adsuara. I mes tard les representants femenines de la Germandat han fet el lliurament dels guardons als guanyadors.

A l’hora de dinar, apurant ja els últims actes de la setmana magdalenera, la Germandat hem celebrat el nostre tradicional concurs de paelles en l’ermita de Sant Francesc de la Font.

En la vesprada, en un dels últims actes les llàgrimes van ser les protagonistes quan Na Violant i les seues dones de companya van donar a la carpa de la plaça de Tetuán el discurs de comiat abans de la desfilada de Final de Festes i el Magdalena Vítol.

En la plaça major Carmen Molina I Gal·la Calvo van cridar les paraules màgiques: Magdalena!!!, i tota la plaça a rebentar de públic els va cridar amb entusiasme: Vitol!!!. Amb aquesta consigna es posa punt i final a una Magdalena que va començar en 2019 però que no ha pogut culminar fins a aquest 2022, i encara així amb una setmana gran amb molta pluja i molt fred. La Magdalena 2022 arriba a la fi però demà començaran ja a preparar-se les festes fundacionals de Castelló de 2023.