Participació de Cavallers de la Conquesta en ‘Scale à Sete’

Els Cavallers de la Conquesta han portat a Sète una mostra de la cultura, gastronomia i tradicions locals per a impulsar la V edició del festival mariner de la mà de l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

La Germandat ha participat a més en nombroses desfilades durant l’esdeveniment, actuant com a ambaixadors de l’Escala a Castelló que se celebrarà del 21 al 25 d’abril.

En aquest sentit, la pròpia alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat públicament la participació de Na Violant d’Hongria i els Dons de Companya, al costat d’una representació dels Cavallers de la Conquesta, en Escale àSète. “Vull agrair i posar en valor aquesta participació amb la qual hem donat a conéixer una part de les nostres arrels i les nostres tradicions per a continuar impulsant Castelló com a destinació turística”, ha indicat.