Carla Sánchez, Na Violant 2023

Reunits en Junta Extraordinària, el “Capítol Permanent de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta” i una vegada revisades totes les candidatures, han decidit, per majoria, triar a la Srta. CARLA SÁNCHEZ i ARANDA per a representar la figura històrica de “ Na Violant D´Hongria” per al proper any 2023.

Pertanyent a una família que des de sempre ha estat lligada a les nostres festes i tradicions, Carla des de ben xicoteta, amb nou anys, va començar els seus passos en el món de les nostres festes i tradicions entrant a formar part de la Comissió Infantil de la Gaiata 11 ”Forn del Pla” com a Dama Infantil d’aquesta.

Més tard en 2019 va tindre la primera presa de contacte amb la “Germandat” format part de la Cort de “Na Violant” com “Dona de Companya” representant a la figura històrica de “Na Dolça”.

Finalment des de l’any 2020 fins a aquest 2022 ha format part activa de la Comissió de la Gaiata 17 “Tir de Colom” com Gaiatera d’Honor d’aquesta.

Actualment es troba cursant 4º curs de Finances i Comptabilitat en la Universitat Jaume I de Castelló.

El “Prohom de la Germandat” En Luis Oria, ha sigut l’encarregat, una vegada finalitzada la reunió, de posar-se en contacte amb la jove per a comunicar-li la seua elecció i ésser el primer a felicitar-la.

Carla, des d’ací volem expressar-te la més sincera enhorabona!!!